"Au plans unul in bratele celuilalt". Ce declaratie emotionanta a facut Andreea Marin despre Violeta in primul interviu de dupa despartire


A fost asaltata de paparazzi cand s-a intors din Dubai. Alergata, hartuita aproape, Andreea a refuzat totusi sa vorbeasca despre ce s-a intamplat intre ea si Stefan si a asteptat momentul potrivit pentru a da o declaratie.


Primul post TV caruia a acceptat sa ii dea detalii despre despartirea de cel alaturi de care a trait timp de sapte ani a fost Look TV, unde Andreea a povestit si cum a reactionat Violeta, fetita ei, la intoarcerea in tara.

Potrivit vedetei, dupa ce a aflat vestea ca mamica si tataicul ei se vor desparti, micuta s-a refugiat in bratele fratelui ei mai mare, Radu Stefan.

"Fratiorul o astepta acasa si au sfarsit plangand unul in bratele celuilalt, imagine care, pentru noi ca parinti, nu a fost deloc comoda", a declarat Andreea Marin in interviul care va fi difuzat pe 29 si 30 ianuarie.

Andreea Marin a vorbit cu prietena sa, jurnalista Roxana Iliescu, si a fost extrem de transanta referitor la modul in care ea si familia sunt vanati de jurnalisti.

related posts

Modifică setările cookies