Au ramas hipnotizati cand a aparut ea la piscina. Elsa Hosk, intruchiparea perfectiunii in costum de baie


Elsa Hosk este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului: a defilat ani la rand pentru Victoria's Secret si a aparut pe copertele tuturor revistelor de specialitate. Cu un trup de zeita si un chip de inger, Elsa este o adevarata tinta pentru paparazzi. 


Modelul in varsta de 28 de ani a fost surprins de paparazzi la o piscina de lux din Cannes. Imbracata intr-un costum alb in doua piese, Elsa si-a facut zeci de selfie-uri si s-a si lasat fotografiata in cele mai sexy pozitii.

Multi o considera perfecta, insa tanara de origine suedeze a marturisit ca multa vreme nu i-a placut felul in care arata. "Imi uram fundul. Il uram cu adevarat. Cand eram in scoala mi-l acopeream mereu. Mi se parea ca este prea mare si simteam nevoia sa pun un pulover peste. Era groaznic", a spus Elsa intr-un interviu.

"Practic, nu imi aratam niciodata fundul, dar de cand lucrez cu Victoria's Secret sunt mandra de el", a mai spus suedeza. 

Elsa Hosk si-a inceput cariera de model in 14 ani, iar in trecut a jucat baschet pana a abandonat aceasta activitate pentru a-si dedica timpul pentru modelling.

related posts

Modifică setările cookies