Au realizat duetul perfect la Vocea Romaniei, dar nu au mai aparut impreuna. Ce propunere i-a facut Stefan Stan Andrei


Inca de cand i-au vazut cantand impreuna la Vocea Romaniei "Vivo per lei", fanii ambilor artisti si-au dorit sa ii revada in aceasta formula. Visul lor s-ar putea implini cat de curand.


In finala primei editii a show-ului Vocea Romaniei, Andra i-a dat o mana de ajutor lui Stefan Stan in castigarea marelui trofeu. Atunci cei doi au realizat duetul perfect, interpretand impecabil piesa "Vivo per lei". Fanii au fost incantati si le-au cerut celor doi sa inregistreze o piesa impreuna. Au trecut aproape de 2 ani de atunci, insa nimic nu s-a concretizat. 

Stefan Stan insa nu renunta la acest vis al fanilor...si chiar si al lui. Cand sa ne asteptam la o surpriza? "In viitorul apropiat, nu stiu. Am vorbit cu Andra despre aceasta dorinta a mea si a fanilor si sa vedem. Lucram...", a spus Stefan Stan, care in curand isi va incepe turneul de promovare a primului sau album, Povestea mea. 

Stefan Stan a colaborat cu Smiley pentru realizarea primului sau album. "Acest album a fost facut de Smiley, e meritul lui. A facut cum a crezut el ca e mai bine. A zis sa ies cu piese blues, soul, pop, rock. Sunt iese pe care le cant cu tot sufletul si de care sunt mandru", a spus Stefan Stan pentru perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies