Au socat o intreaga generatie cu gesturile lor dezinhibate. Vezi cum arata acum actritele din filmul "American Pie"


Franciza "American Pie" a reusit sa amuze tinerievolutia lor prefei timp de 13 ani, primul film din serie dovedind ca orice adolescent apreciaza o comedie reusita. Unul dintre avantajele peliculei a fost, bineinteles, distributia feminina perfecta pentru acest gen cinematografic.


Majoritatea actritelor din "American Pie" nu au mai cunoscut un succes asemanator cu cel al comediei care le-a dat start carierei in anul 1999. De atunci si pana acum, evolutia lor profesionala aa cunoscut modificari semnificative, fiecare alegand proiecte diferite fata de fostele colege de platou. Insa toate au luat parte la ultimul film din serie – "American Reunion" – spre incantarea fanilor.

1. Allyson Hannigan 

Dintre toate actritele "American Pie", cariera roscatei a fost cea mai de succes. Hannigan a cunoscut faima internationala odata cu serialul "Buffy the Vampire Slayer", dupa care a continuat cu alt proiect exceptional - "How I met Your Mother" - unde interpreteaza rolul lui Lily, busola morala a grupului de prieteni din New York. Hannigan este casatorita inca din anul 2003 si are si doua fetite. Chiar daca silueta actritei a cunoscut mici modificari de-a lungul timpului, ea nu a renuntat la culoarea parului care a facut-o faimoasa.

2. Shannon Elizabeth

A jucat rolul elevei straine, dorite de toti tinerii. Acum actrita este mai cunoscuta datorita carierei ei ca jucatoare de poker, decat ca actrita. Chiar daca a mai avut cateva roluri in seriale si filme, Elizabeth nu a mai cunoscut niciodata succesul inregistrat cu pelicula care a facut-o faimoasa, dar continua sa aiba numerosi fani loiali.

3. Tara Reid

Petrecareata originala nu a mai jucat intr-un film important de ani de zile, dar asta nu inseamna ca nu se bucura de atentia tabloidelor. Din pacate, paparazzi o urmaresc doar pentru a o surprinde in ipostaze penibile. Reid a avut probleme cu dependenta, a facut numeroase operatii estetice esuate si a avut mai multe relatii bizare. Chipul si corpul ei au suferit schimbari notabile din cauza stilului de viata haotic.

4. Mena Suvari

Dintre toate actritele "American Pie", Suvari ar fi putut sa aiba cea mai de succes evolutie in domeniul filmelor artistice. Ea a jucat si in pelicula "American Beauty", rol pentru care a primit numeroase nominalizari si premii. Din pacate, faima ei a inceput sa scada in anii 2000, iar astazi Suvari se ocupa mai mult de moda si fotografie decat de filme. Chiar si asa, actrita nu pare sa fi imbatranit, chipul ei fiind la fel de interesant ca si in anul 1999.

FULLSCREEN
Au socat o intreaga generatie cu gesturile lor dezinhibate. Vezi cum arata acum actritele din filmul "American Pie"
  • /

related posts