Au trait ca frate si sora timp de zece ani, iar acum s-au casatorit! Copiii carei vedete internationale traiesc "legaturi bolnavicioase"


Au trait ca frate si sora mai mult de zece ani in casa fostei cantarete Whitney Houston, inainte de moartea tragica a acesteia. Acum insa, Bobbi Kristina Brown si fratele vitreg transformat in iubit au dat o veste bomba prin intermediul retelelor de socializare.


Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston si a lui Bobby Brown, s-a casatorit la numai 20 de ani cu fratele ei vitreg, Nick Gordon. Vestea a dat-o nu prin intermediul vreunui comunicat oficial de presa, asa cum se obisnuieste, ci prin intermediul retelelor de socializare.

Bobbi Kristina a postat pe contul ei de Twitter o imagine cu mana ei si a proaspatului sot, prin care si-a dorit sa evidentieze nu doar legatura lor, ci sa se si laude cu inelul pretios, pe care acesta l-a facut pe comanda, special pentru ea.

"Fericiti si casatoriti. Poate n-ati inteles din prima", a scris fiica regretatei Whitney, confirmand astfel banuielile care au aparut in momentul in care a publicat o imagine doar cu verigheta si atat. 

Constant acuzata de faptul ca are legatura cu un barbat care i-a fost ca un frate, Bobbi Kristina a vrut sa clarifice o data pentru totdeauna situatia si a postat un mesaj categoric in urma cu numai cateva luni, cand abia se logodise cu Nick Gordon: "M-am saturat ca lumea sa spuna ca e scarbos faptul ca am o relatie cu fratele meu si sa ma intrebe ce ar zice mama daca ne-ar vedea impreuna". Cei doi nu au o legatura de sange, motiv pentru care tanara de 20 de ani nu vede nimic gresit in casatoria cu el.

Mai mult decat atat, dupa moartea mamei, Bobbi Kristina si Nick si-au tatuat initialele WH incadrate de patru porumbei si au scris: "Indiferent ce se intampla, aceasta conexiune dintre noi va ramane puternica pentru totdeauna. Te vom iubi si iti vom simti lipsa intotdeauna, draga doamna".

FULLSCREEN
Au trait ca frate si sora timp de zece ani, iar acum s-au casatorit! Copiii carei vedete internationale traiesc "legaturi bolnavicioase"
  • /

related posts

Modifică setările cookies