Au trecut 6 ani de la incheierea serialului H2O: Just Add Water. Ce fac si cum arata acum actorii din celebrul show TV


Timp de patru ani, milioane de adolescenti au urmarit cu sufletul la gura aventurile sirenelor si a prietenilor lor din serialul H2O: Just Add Water.


Cariba Heine, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Indiana Evans, Angus McLaren, Burgess Abernethy si Luke Mitchell au interpretat rolurile sirenelor Rikki, Emma, Cleo, Bella, dar si a lui Lewis, Zane si Will din 2006 pana in 2010. 

Dupa cinci ani de la incheierea filmarilor, o parte dintre actorii care au devenit celebrii datorita acestui show si-au continuat cariera si au obtinut roluri in seriale TV celebre, iar restul si-au indreptat activitatea profesionala spre alte domenii.

Cariba Heine - Rikki (1 octombrie 1988) - Actrita a mai jucat in Blue Water High si in A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne, iar in paralel si-a imbunatatit si cariera de dansatoare.


Phoebe Tonkin - Cleo (12 iulie 1989) - Actrita a mai jucat in The Secret Circle, The Vampire Diaries si The Originals, iar in paralel activeaza ca model si promoveaza un stil de viata sanatos prin intermediul site-ului YourZenLife.

 


Claire Holt - Emma (11 iunie 1988) - Frumoasa australianca si-a continuat cariera de succes datorita rolurilor pe care le-a obtinut in serialele Pretty Little Liars, The Vampire Diaries si The Originals, iar in prezent apare in show-ul Aquarius. Este pasionata de activitatile sportive, practicand inotul, voleiul, polo si Tae-Kwon-Do.Indiana Evans - Bella (27 iulie 1990) - Dupa aparitia in H20: Just Add Water, actrita a mai jucat in Crownies, iar in prezent are rol principal in show-ul Secrets and Lies.


Angus McLaren - Lewis (3 noiembrie 1988) - Din 2008 pana in 2013, acesta a jucat in Packed to the Rafters, iarin paralel activeaza in doua formatii, Rapids si Bogey Lowensteins.

 

Burgess Abernethy - Zane (21 februarie 1987) - Actorul a iesit din lumea showbiz-ului international dupa aparitia in H2O, aparand doar in cateva episoade din Crownies si Mirrors.


Luke Mitchell - Will (17 aprilie 1985) - Australianul a mai aparut in Home and Away, The Tomorrow People, iar in prezent face parte din distributia serialului Agents of S.H.I.E.L.D. In ianuarie 2013 s-a casatorit cu Rebecca Breeds, colega din Home and Away.


related posts

Modifică setările cookies