Au vrut sa tina totul secret, dar o revista i-a dat de gol! Ce cuplu celebru s-ar fi casatorit departe de ochii lumii


Tanara de 27 de ani si iubitul ei, starul din Avatar, se pregatesc sa devina pentru prima oara parinti. In plus, se pare ca cei doi s-ar fi casatorit in secret total, departe de obiectivele indiscrete ale fotografilor.


Lara Bingle este posesoarea unui corp perfect si al unui chip angelic au ajutat-o sa devina celebra in lumea modei. Frumoasa blonda originara din Australia l-a cucerit pe Sam Worthington, starul din "Avatar", cu care urmeaza sa aiba primul copil.

Modelul a aparut pe coperta celui mai recent numar al revistei "Gritty Pretty" si, cu toate ca de obicei ipostazele in care pozeaza si stilul ei provocator atrag atentia, de data aceasta titlul a creat adevarate controverse in media. Motivul? Vedeta este prezentata drept Lara Bingle Worthington, ceea ce trimite cu gandul la faptul ca s-ar fi casatorit in secret cu iubitul ei.

Bingle a refuzat sa faca vreun comentariu in privinta noului ei statut marital si nici nu a recunoscut, nici nu a infirmat maritisul, insa multi speculeaza ca s-ar fi casatorit cu actorul principal din Avatar, care tine foarte mult la intimitatea lui si ii evita din principiu pe jurnalisti.

FULLSCREEN
Au vrut sa tina totul secret, dar o revista i-a dat de gol! Ce cuplu celebru s-ar fi casatorit departe de ochii lumii
  • /

related posts