Averea incredibila a lui Daniel Radcliffe. Ce suma uriasa are in conturi actorul din "Harry Potter"


A devenit cunoscut si foarte bogat pe cand era doar un copil. La ce suma uriasa se ridica acum averea lui Harry Potter?


Potrivit publicatiilor britanice, Daniel Radcliffe are in conturi 64 de milioane de lire sterline, cu zece milioane mai putin ca in anii trecuti. Chiar si asa, tanarul de 27 de ani ramane cel mai bine platit actor din Marea Britanie.

Ce face cu banii castigati? Dincolo de investitiile in imobiliare, starul a marturisit in urma cu putin timp ca nu duce un stil de viata luxos. 

"Sincer, nu fac mare lucru cu banii mei. Sunt foarte recunoscut ca-i am. Cand ii ai, nu-ti faci griji pentru ei, ceea ce iti ofera o forma de libertate placuta. Imi ofera si multa libertate de alegere in ceea ce priveste alegerile pe care le fac in cariera", a spus actorul care il joaca pe Harry Potter in Belfast Telegraph.

Daniel a mai spus ca, pentru el, nu aspectul financiar conteaza in acest moment, ci sentimentul de a fi pe un platou de filmare: "Daca mi-ar spune cineva maine ca nu mai pot sa joc, nu stiu ce as face cu viata mea. Nu stiu daca am o viata in afara platourilor. Nu am avut niciodata. Imi iubesc meseria si sunt foarte norocos ca pot sa o practic", a incheiat starul.

FULLSCREEN
Averea incredibila a lui Daniel Radcliffe. Ce suma uriasa are in conturi actorul din "Harry Potter"
  • /


related posts