Bai Ling, aparitie spectaculoasa la Hollywood! Imagini cu actrita sexy care ar putea fi bunica, dar arata ca o pustoaica


Bai Ling este cu adevarat un personaj care nu poate trece neobservat. A fost abuzata sexual, dependenta de alcool si internata intr-un spital de boli mintale, dar a reusit sa depaseasca toate aceste probleme. Actrita reuseste sa uimeasca pe toata lumea cu aspectul sau fizic. Arata incredibil. 


Nu are niciun rid pe fata si se mandreste cu un corp de adolescenta. Bai Ling pare sa detina secretul tineretii vesnice. 
A uimit pe toata lumea cu ultimele sale aparitii. Actrita in varsta de 50 de ani a fost surprinsa de paparazzi pe Hollywood Boulevard, in Los Angeles. 


Bay Ling a purtat o salopeta neagra super sexy, cu fasii din voal transparent  si un sacou negru. Actrita a accesorizat tinuta cu o pereche de sandale negre, cu barete. Si-a strans parul intr-un coc stilizat, supradimensionat. Vedeta nu s-a sfiit sa-si faca selfie-uri pe celebrul bulevard al starurilor. 


 
 
In ultima perioada, actrita este mai apreciata pentru felul in care arata, decat pentru calitatile ei actoricesti. Bai Ling s-a facut remarcata cu rolurile sale din The Crow, Red Corner si Wild Wild West, dar si din serialele tv Entourage si Lost. 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Bai Ling, aparitie spectaculoasa la Hollywood! Imagini cu actrita sexy care ar putea fi bunica, dar arata ca o pustoaica
  • /

related posts