"Noah a scapat de cancer. Am crezut din suflet ca Dumnezeu va face o minune!" Primele declaratii ale Luisanei Lopilato


Actrita Luisana Lopilato a rupt tacearea  si a vorbit pentru prima data despre boala crunta a micutului Noah, intr-o conferinta de presa.


Cantaretul Micahel Buble si sotia sa, Luisana Lopilato au trecut prin cele mai grele luni din viata lor.  Au luptat pentru viata baietelului lor cel mare, in varsta de 3 ani, diagnosticat cu cancer de ficat.  

Dupa 4 luni de chimioterapie, medicii au dat verdictul. Baiatul a scapat de crunta maladie, iar actrita a vorbit emotionata despre acest subiect delicat. "Multumesc lui Dumnezeu, Noah este bine. Cand ti se intampla lucruri de genul asta, trebuie sa lupti. Noua ni s-a intamplat. Acum apreciez mult mai mult viata, ma bucur de fiecare zi. As dori sa le multumesc oamenilor pentru sprijinul lor, pentru rugaciunile si dragostea lor. Vreau sa le spun ca ne-au ajutat foarte mult.", a declarat Luisana. 

 

Tengo la necesidad de multiplicar hasta el infinito mi agradecimiento ante tantas expresiones de amor. Desde que llegué a la Argentina no dejo de recibir demostraciones de cariño que me llegan a lo más profundo del corazón. Me siento bendecida y abrazada por la maravillosa energía que recibo a través de los buenos deseos y de la oraciones de tanta gente. Hoy quiero dedicarle un gracias de corazón a cada una de las personas que me dio fuerza cuando más la necesitaba. El amor de la gente es uno de los regalos más maravillosos que me ha dado mi profesión, es por eso que hoy más que nunca quiero decir GRACIAS. Gracias por acompañarme en el dolor, gracias por celebrar mi felicidad, gracias por ser parte de mi vida.

O postare distribuită de Luisana Lopilato (@luisanalopilato) pe

"Mi-e greu sa vorbesc despre asta, este foarte recent totul si este un subiect delicat pentru mine. Suntem foarte fericiti. Ne gandim la viitor, sa-i vedem pe copiii nostri crescand. M-a ajutat mult faptul ca am crezut ca Dumnezeu va face o minune pentru noi. Asta m-a intarit si le-am transmis aceasta stare familiei si prietenilor nostri." , a marturisit actrita. 
 

 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

O postare distribuită de Michael Bublé (@michaelbuble) pe

related posts

Modifică setările cookies