Cine este actrita ai carei sani puteau fi confundati cu doi dovleci


Actrita si vedeta de reality show Lacey Wildd a sucit capete atunci cand a iesit cu fiica ei la cumparaturi pentru Halloween, cu un decolteu care a facut multi dovleci uriasi sa para mici.


Lacey, care este mama a 6 copii, are implanturi cu silicon marimea LLL dar spune ca planuieste sa-si mareasca bustul din nou, la inceputul anului viitor.

Dupa noile implanturi, sanii ei vor cantari 19 kilograme, o greutatea uriasa, care, cel mai probabil, ii va afecta coloana. Intr-un interviu recent, actrita a povestit ca si in prezent are probleme in a-si gasi haine pe masura ei si ca se teme pentru sanatatea ei dupa viitoarea operatie de marire a sanilor.

Lacey, in varsta de 42 de ani, a spus despre ea ca este "o bomba cu ceas", dar ca face toate aceste lucruri pentru ca vrea sa le lase "o mostenire" copiilor ei intre 6 si 29 de ani. "Scopul meu nu a fost niciodata sa devin celebra", a explicat ea. "Scopul meu a fost sa pot avea grija de copii, sa ii intretin".

Datorita aparitiilor ei TV, a rolurilor din filme si a abonamentelor la site-ul ei, laceywildd.net, blonda spune ca si-a cvadruplat venitul din 2012 si pana acum. De fapt, cei 23.000 de dolari stransi pentru operatia de marire a sanilor sunt adunati din donatii de pe site-ul ei.

Lacey spune ca mai are de gand sa lucreze inca 6 ani, pana la 48 de ani, dupa care vrea sa se retraga.

FULLSCREEN
Barbatii au ramas cu gura cascata cand au vazut-o. Cine este actrita ai carei sani puteau fi confundati cu doi dovleci
  • /

related posts