Barbatii bine ai showbiz-ului si sotiile lor mai putin "reusite". Cum arata partenerele uratele ale celor mai hot domni din divertisment 


Ravniti de milioane de femei din intreaga lume, domnii bine pe care urmeaza sa-i vedeti si-au ales drept partenere nu modele sau actrite, ci femei obisnuite, despre care unii ar spune ca sunt chiar uratele.


Pierce Brosnan, Hugh Jackman, Sting sau Kevin Bacon sunt doar cateva dintre numele la auzul carora milioane de femei din intreaga lume au suspinat sau inca suspina, chiar daca unii sunt trecuti de prima tinerete. Din pacate pentru ele, acestia nu doar ca sunt luati, ci au relatii stabile cu femei in care considera ca si-au gasit sufletul pereche.

Departe de a se incadra in tiparele de frumusete promovate la Hollywood, partenerele domnilor pe care urmeaza sa ii vedeti sunt femei obisnuite, ba chiar uratele, care au reusit sa demonstreze ca nu doar aspectul fizic conteaza, ci atitudinea, increderea in sine, personalitatea si inteligenta.

Iata deci cateva dintre cele mai atipice sotii de vedeta de la Hollywood:

Hugh Jackaman si Deborra-Lee Furness

Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith

Sting si Trudie Styler

Aaron Johnson si Sam Taylor-Wood

Kevin Bacon si Kyra Sedgwick

 Clive Owen si Sarah-Jane Fenton

James Mcavoy si Anne Marie Duff

FULLSCREEN
Barbatii bine ai showbiz-ului si sotiile lor mai putin "reusite". Cum arata partenerele uratele ale celor mai hot barbati din divertisment 
  • /

related posts

Modifică setările cookies