Bărbatul care l-a împușcat pe Nuredin Beinur s-a predat! Interlopul ajunsese de urgență la spital


Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un local din zona Băneasa din Capitală: Nuredin Beinur, unul dintre cei mai cunsocuți interlopi din România, a fost împușcat în față cu un pistol cu bile de cauciuc.


Potrivit televiziunilor de știri, „Spaima Litoralului”, așa cum este supranumit Nuredin Beinur (fost boxer și actual afacerist), a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, spuneau sâmbătă dimineață oamenii legii.

Duminică, la mai bine de 24 de ore de la conflict, polițiștii au anunțat că bărbatul care l-a împușcat în ochi pe Nuredin Beinur s-a predat, deși inițial a fugit de la fața locului și era de negăsit.

Vezi și: Românii au talent: Backstage Show

related posts

Modifică setările cookies