Barbatul cu plete de care romancele erau indragostite in anii '90. Vezi cum arata acum "Sully" din Dr. Quinn!


Acum 16 ani nu era femeie in Romania care sa nu zambeasca cand pe micile ecrane aparea Sully, personajul interpretat de Joe Lando in celebrul serial "Dr. Quinn". Ca si in cazul colegei lui de platou, Jane Seymour, trecerea timpului a fost foarte blanda cu Joe, care a imbatranit frumos.


Joe Lando si-a inceput cariera la Hollywood in bucataria unui restaurant, unde nu filma, ci lucra ca bucatar. Fizicul l-a ajutat insa si astfel a fost distribuit intr-un rol episodic din "Star Trek IV: The Voyage Home".

Rolul lui Byron Sully din serialul "Dr. Quinn", pe care l-a primit cand avea 32 de ani a fost cel care i-a adus faima in Cetatea Filmului si in intreaga lume. In 1993, anul de debut al serialului, Joe Lando a fost inclus in topul "Cei mai frumosi 50 de oameni din lume" realizat de revista "People".

Cum sa arati mai bine cand te trezesti: 10 trucuri rapide pentru mamici

Foto: Sully si Dr. Michaela Quinn (stanga) si Joe Lando si Jane Seymour la un eveniment caritabil in 2008

Daca Jane Seymour a ramas in atentia fanilor in ultimii ani datorita diverselor aparitii in seriale TV, Joe Lando nu s-a bucurat de acelasi succes. Dupa ce a parasit serialul in sezonul 5, a mai aparut in doua seriale ("The Guiding Light" si "Higher Ground") si in cateva filme, dar nu a mai primit aceeasi apreciere din partea fanilor.

Top 7 cele mai noi si mai cool filme de animatie pentru copii

Foto : personajele din "Dr. Quinn" (stanga) si Joe si Jane intr-o comedie din 2011.

Desi multi nu stiu acest lucru, Jane si Joe s-au reunit anul trecut pe micile ecrane in comedia Hallmark "Perfectly Prudence" (vezi promo mai jos).

 

In 2011 l-ati putut vedea pe Joe pe micile ecran, in serialul "The Secret Circle", in care joaca rolul unui vrajitor malefic, pe nume John Blackwell.

Foto: Joe Lando la un eveniment la Hollywood, anul acesta

In plan personal, Joe s-a casatorit in 1997 cu Kirsten Barlow, alaturi de care are 4 copii: Jack Neville Lando (nascut in 1998), Christian Antonio Lando (nascut in 2001), Kate Elizabeth Lando (nascut in 2003) si William Joseph Lando (nascut in 2007).

 

Joe Lando as Cal Johnson in Spotlight 2 from Joe Lando on Vimeo.

FULLSCREEN
Barbatul cu plete de care romancele erau indragostite in anii '90. Vezi cum arata acum "Sully" din Dr. Quinn!
  • /

related posts

Modifică setările cookies