Bărbatul de 53 de ani ucis în bătaie pe o stradă din Bacău era fost campion la box


O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc zilele trecute pe o stradă din Bacău: în urma unui incident din trafic, care inițial părea minor, un bărbat a fost ucis.


Potrivit presei locale, bărbatul ucis, care ar fi un fost boxer în vârstă de 53 de ani, Mihai Nițulescu, a lovit oglinda unei dubițe, iar din aceasta au coborât doi tineri puși pe scandal. Unul dintre ei l-a lovit cu pumnii și palmele pe fostul boxer, iar acesta din urmă a căzut la pământ.

„În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău al cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului. În urma activităţilor desfăşurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, au afirmat oamenii legii.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor scriu că Mihai Nițulescu a fost campion la box în anii ’80-’90 și că s-a bătut în ring inclusiv cu Francisc Vaștag și cu Rudel Obreja.

related posts

Modifică setările cookies