Barbatul fatal al anilor '90 s-a facut de ras! Vezi cum a ajuns Tom Cruise intr-o postura stanjenitoare


Tom Cruise a aprut in fata fanilor japonezi pentru promovoarea noului film Mission Imposibile - Ghost Protocol cu...imensa pata de transpiratie la subrat, ceea ce nu este deloc magulitor pentru un sex simbol ca el.


La 49 de ani, Tom Cruise arata senzational. Nu are fir de par alb (ce-i drept, poace ca s-a vopsit), are un corp bine lucrat si este la fel de carismatic ca acum 20 de ani. Dar nu mai este la fel de ...vigilent. Aflat in Japonia pentru promovarea noului sau film, Cruise a neglijat faptul ca a transpirat abundent si s-a lasat fotografiat cu o pata imensa de transpiratie la subrat.

Foto: Splash

Tom Cruise nu este insa singurul nume mare surprins intr-o astfel de ipostaza neplacuta. Fergie, Cameron Diaz, Miranda Kerr, Jennifer Lopez sau Alicia Keys au fost si ele fotografiate cu pete de transpiratie.

Ca sa eviti situatiile de genul acesta, atunci cand mergi la un eveniment important, incearca sa porti ori haine negre, ori in culori deschise. Urmele de transpiratie sunt mai evidente pe culorile puternice, asa ca evita-le. Daca simti ca ai transpirat excesiv, incearca sa nu gesticulezi prea mult. Tine mainile pe langa corp, pentru a putea acoperi cat mai bine zona subratului.

related posts

Modifică setările cookies