Barbie cu solduri, posterior si sani. Cel mai nou model de papausa, total diferit de tot ce s-a comercializat pana acum


Barbie a fost indelung criticata pentru proportiile ei nerealiste. In viata reala, o femeie cu infatisarea papusii ar avea 1,82 m inaltime, un bust de 99 de cm, talie de 45 si solduri de 83 de cm. De aceea, la 57 de ani la lansare, Barbie se transforma complet!


Compania Mattel, cea care produce cea mai cunoscuta papusa din intreaga lume, se adapteaza la vremurile in care traim si le face o surpriza parintilor si fetitelor din intreaga lume: lanseaza modele Barbie cu siluete, culori de piele si nuante de par diferite de tot ceea ce s-a vandut pana acum.

Incepand cu 2016, Barbie se va gasi sub inca trei forme in afara de cea clasica. De-acum vom avea papusi inalte, dar si minione si cu forme. Mai mult decat atat, jucaria va prelua trasaturile altor rase, printre care culori diferite de piele si texturi deosebite de par.

We proudly add three new body types to our line. Meet the new dolls. Learn more at Barbie.com. #TheDollEvolves

Posted by Barbie on Thursday, 28 January 2016


Mattel sustine ca noile modele se pliaza mult mai bine pe demograficele si populatie Americii de astazi si ca isi doreste, pe aceasta cale, sa incurajeze frumusetea, sub toate formele ei. Schimbarea a venit la scurt timp de la lansarea unei papusi afaceriste, care sa o reflecte pe antreprenoarea zilelor noastre.

With so many new and diverse dolls, share your favorites by visiting Barbie.com. #TheDollEvolves

Posted by Barbie on Sunday, 31 January 2016


"Vom incerca intotdeauna sa o aliniem pe Barbie noilor trenduri. Antreprenoarele au un rol important in ziua de astazi si numarul lor devine tot mai mare. Este un lucru minunat sa le incurajam pe fete sa afle inca de mici ce presupune acest rol." a declarat purtatorul de cuvant al companiei producatoare.

De-a lungul anilor insa, papusa Barbie a fost invinuita pentru o serie de probleme ale adolescentelor, de la tulburari alimentare (varianta “Sleepover Barbie” vine la pachet cu un mic cantar de baie) la subminarea importantei educatiei (Barbie “Teen Talk” din 1992 spunea “Ora de matematica este grea”. De aceea, Barbie se reinventeaza.

The New 2016 Fashionstas

#TheDollEvolves

Posted by Barbie on Saturday, 30 January 2016

Ce parere ai? Ce variante iti place mai mult? Ai cumpara vreodata o Barbie cu forme?

related posts

Modifică setările cookies