Becali despre Mazare gol in cada: Un barbat adevarat nu face asa ceva! Nu-l va mai vota lumea! EXCLUSIV


Aparitia lui Radu Mazare gol in cada la Povestiri de Noapte, vorbind despre prima sa experienta sexuala, i-a uimit pe multi oameni politici. Gigi Becali nici nu mai vrea sa auda despre primarul Constantei: „Inainte il stimam, dar acum nici nu ma mai intereseaza!”


Gigi Becali nu este de acord cu felul in care Radu Mazare isi face imagine: „Pana la urma este problema lui, dar nu este ceva normal. Este circ ce a facut el! Un barbat adevarat nu face asa ceva! Nu cred ca sa apari in cada la televizor este o modalitate de a-ti atrage simpatii! Dimpotriva, cred ca lumea nu il va mai vota!”, a spus Becali pentru www.perfecte.ro.
 
Luni seara, Radu Mazare a vorbit, in exclusivitate, la PoveStiri de Noapte, despre viata lui intima. Relaxat, intr-o cada cu lapte si petale de trandafir, primarul Constantei s-a pus pe insirat aventurile care i-au faurit aura de personaj controversat.   Virginitatea? Eu eram cam in clasa a 11-a, ea era si ea micuta, da' mai stia, eu nu stiam nimic si recunosc ca ... nu stiam exact unde sa o nimeresc!",  marturiseste Mazare, care mai are o apasare:  "Mi-a prins bine, dar nici pana acum nu m-am lamurit cu femeile astea, de-aia nu m-am insurat. Tot studiez si studiez."

"N-am fost niciodata cu doua femei deodata", spune Mazare, care s-a jurat ca n-a platit in viata lui pentru o noapte de amor si tot ce a facut intre asternuturi, a facut "cu corazon". 
 


Tie ti se pare normal ca primarul Constantei sa apara in cada la televizor? Voteaza!
 

related posts

Modifică setările cookies