Bella Hadid, supermodelul care a cucerit America, plină de celulită la plajă. Imaginile neretușate în Photoshop, care au făcut înconjurul lumii


Milioane de tinere din lumea întreagă o admiră și o invidiază pentru felul în care arată și pentru cariera de succes în modelling. Ultimele imagini cu Bella Hadid la plajă demonstrează că, în realitate, Bella este o fată normală, care se confruntă cu aceleași problemă ca majoritatea femeilor - celulita și că este departe de a avea corpul perfect, așa cum apare în revistele glossy. 


Supermodelul Bella Hadid a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se bucura de o zi de plajă, în compania prietenilor săi. Într-un slip decupat, alb și sutien negru, Bella a defilat încrezătoare pe malul oceanului, fără să-i pese de faptul că paparazzi au fotografiat-o din toate unghiurile. Cu un corp nu tocmai perfect și cu un posterior cu aspect de coajă de portocală, tânara în vârstă de 21 de ani s-a răcorit în valuri și s-a relaxat la plajă, pe prosop. 


Chiar dacă mulți s-au grăbit să o critice, spunând că nu are grijă de ea și nu face mult sport, Bellei nu pare să-i pese prea mult de faptul că nu arată perfect. Este totuși, una dintre cele mai populare modele ale momentului, iar casele de modă se bat  pentru ea, ademenind-o cu contracte cu multe zerouri. 


Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 
 

related posts

Modifică setările cookies