Bella Thorne, aparitie sexy in costum de baie. Cum au surprins-o paparazzii in Malibu


La 17 ani, Bella Thorne este un star in adevaratul sens al cuvantului, cariera sa in actorie fiind deja una apreciata, cu peste 30 de aparitii in diverse proiecte, majoritatea realizate de compania Disney.


Cu toate acestea, tanara nu uita sa se distreze si sa profite de adolescenta, astfel ca in urma cu putin timp a fost fotografiata in Malibu, la o petrecere nebuna organizata de producatorul de film Joel Silver.

Imbracata intr-un costum de baie format din doua piese,tanara a profitat de vremea frumoasa si si-a fixat bronzul, fara sa neglijeze insa nici activitatile sportive. Ea  s-a balacit putin in valaurile oceanului, sub atenta supraveghere a paparazzilor, care au imortalizat-o din toate unghiurile.

Tanara a impesionat cu fizicul sau fara niciun cusur, cu abdomen plat, picioare lungi si tonifiate, dovada ca orele petrecute la sala, dar si relaxarea de la plaja au ajutat-o. 

De altfel, Bella pare ca a luat in seama sfaturile fanilor, care i-au recomandat sa manance mai bine si sa faca sport, intrucat in urma cu un an era mult mai slaba si le oferea un exemplu negativ fanelor mai mici care voiau sa o imite si sa arate ca ea. Iata cum s-a distrat tanara in Malibu:

FULLSCREEN
Bella Thorne, aparitie sexy in costum de baie. Cum au surprins-o paparazzii in Malibu
  • /

related posts