Bella Thorne, look sexy si sofisticat.Cum arata sandalele spectaculoase, cu toc urias si gros, care au fascinat publicul


Bella Thorne este una dintre cele mai influente adolescente din lume. Actrita in varsta de 18 ani le inspira pe tinere cu tinutele sale chic, fiind un adevarat trendsetter in materie de moda. La cea mai recenta aparitie publica a sa, Bella a avut un look sexy, dar sofisticat in acelasi timp. Piesa de rezistenta a outfitului sau? Sandalele spectaculoase!


"Sunt prea tanara ca sa fiu style icon. Inca invat si experimentez", spunea anul trecut Bella Thorne, al carei stil vestimentar reprezinta o inspiratie pentru multe dintre noi.

Tanara spune ca stilul ei personal este destul de diferit de imaginea pe care o afiseaza in fata camerelor tv. "Stilul meu este mult mai casual. Machiajul e minimalist, port blugi, tricouri si tenisi", spunea Bella.

Totusi, cand trebuie sa isi faca aparitia pe covorul rosu sau la emisiuni tv, Bella se transforma radical. In ultimul an stilul ei vestimentar a devenit mult mai sexy si mai indraznet. 

Invitata in emsiunea Extra a postului E Entertainment, Bella Thorne a purtat un outfit kaki. Vedeta a ales o rochie mini Versace, insa sandalele sale au atras cele mai multe priviri. Cu platforma si un toc urias si gros, incaltarile Bellei sunt sexy si ii fac picioarele sa para interminabile.

FULLSCREEN
Bella Thorne, look sexy si sofisticat.Cum arata sandalele spectaculoase, cu toc urias si gros, care au fascinat publicul
  • /

related posts