Bella Thorne, sedusa si abandonata. Ce i-a facut unul dintre Playboii de la Hollywood dupa ce a dus-o la Cannes


Multi sunt de parere ca si-a facut-o cu mana ei. Bella Thorne, alta data pustoaica din filmele Disney, a trait umilinta maxima dupa ce a fost sedusa si abandonata de Playboy-ul Scott Disick.


Adevarul este ca nu poti avea asteptari prea mari de la un barbat care are trei copii cu o femeie cu care nu s-a casatorit, pe care a inselat-o in nenumarate randuri, dependent de alcool si droguri si, in plus, dupa propriile declaratii, de sex.

Scott Disick, fostul partener al lui Kourtney Kardashian a dus-o pe Bella Thorne la Cannes, paparazzii i-au surprins in ipostaze tandre, iar a doua si a treia zi de la aventura lor, barbatul a fost deja fotografiat in compania altor doamne. 

Bella a dezvaluit unor apropiati ca s-a simtit "folosita" de Scott, care a doua zi a fost vazut sarutandu-se in Cannes cu o fosta iubita. Actrita a fost nevoita sa participe la un eveniment monden in Cannes, timp in care Disick si-a facut de lucru - s-a distrat alaturi de Chloe Bartoli. Paparazzii nu au ratat nimic! 

 

 

Scott Disick in Cannes w/new bae Chloe Bartili! What happened to Bella Thorne????? #danacortezshow #ddwdc

O postare distribuită de Dana Cortez (@danacortez) peDar Chloe nu e singura femeie cu care Scott a fost pozat in Cannes. Barbatul a mai fost surprins cu un model de 19 ani si cu o tanara bloggerita din Marea Britanie.
 

 

uhhhhh ok #scottdisick #ellaross #cannes #confused #sendhelp

O postare distribuită de @rufnight pe

related posts

Modifică setările cookies