Ben Affleck, marturisire neasteptata: "Am terminat tratamentul pentru dependenta de alcool


Actorul a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care le marturisteste fanilor ca are probleme mari cu dependenta de alcool.


"Am terminat un tratament contra dependentei de alcool. E ceva cu care m-am confruntat si in trecut si cu care voi continua sa ma confrunt." , a declarat actorul care a castigat doua premii Oscar. 

" Vreau sa traiesc viața la maxim si sa fiu cel mai bun tata. Vreau ca si copiii mei sa stie ca nu este nicio rusine sa primesti ajutor, atunci cand ai nevoie si imi doresc sa ajut orice persoana care are nevoie de ajutor, dar ii este teama sa-l ceara!" , a mai spus el. 

Actorul in varsat de 44 de ani i-a multumit sotiei sale si prietenilor ca i-au fost alaturi la greu." Sunt norocos sa am dragostea familiei si a prietenilor, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care m-a sprijinit si a avut grija de copiii nostri cât timp am facut ce mi-am propus sa fac.”, scris actorul. 

Mesajul a fost postat imediat dupa aparitia zvonurilor potrivit carora Ben Affleck si Jennifer Garner ar fi anulat procedura de divort. 

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au casatorit in 2005 si au impreuna 3 copii. Cei doi actori s-au despartit in 2015, dupa ce s-a zvonit in presa americana ca Ben ar fi avut o aventura cu bona copiilor sai. 

Ben Affleck a marturisit ca a crescut in preajma unui parinte alcoolic, tatal sau fiind dependent. Fratele lui Ben Affleck, Cassey a fost acuzat si el in trecut de abuzuri sexuale.
 

FULLSCREEN
Ben Affleck, marturisire neasteptata "Am terminat tratamentul pentru dependenta de alcool
  • /

related posts

Modifică setările cookies