Beverly Mitchell este insarcinata. Starul din 7th Heaven urmeaza sa devina mama pentru a doua oara


Beverly Mitchell, starul din serialul 7th Heaven, a anuntat ca urmeaza sa devina mama pentru a doua oara prin intermdiul unui mesaj postat pe o retea de socializare.


Actrita de 33 de ani a publicat o fotografie in care apare alaturi de sotul ei, Michael Cameron si de fiica lor de 17 luni, Kenzie Lynne.

"Incantata sa ma aflu in locul in care Michael m-a cerut de sotie. Acum suntem in formula unei familii de trei! Nu pot sa cred ca in 2015 vom fi o familie de patru!", a scris vedeta, anuntandu-si astfel fanii ca este insarcinata pentru a doua oara.

La inceputul anului, Beverly Mitchell a vorbit pentru revista OK! Magazine despre noul statut de mamica, declarand ca: "Tot ceea ce am considerat pana acum important nu mai are nicio valoare. Nu pot sa fiu mai fericita ca acum. Eu si sotul meu suntem incantati ca avem parte de un asemenea cadou. Ne aduce atat de multa bucurie si ne lumineaza vietile".

Beverly Mitchell si Michael Cameron sunt impreuna de peste 12 ani, casatorindu-se in 2008 in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Italia si la care au participat si Justin Timberlake si Jessica Biel, cele doua fiind prietene foarte bune. 

 

FULLSCREEN
Beverly Mitchell este insarcinata. Starul din 7th Heaven urmeaza sa devina mama pentru a doua oara
  • /

related posts