Beyonce, din nou mamica? Indiciul care i-a pus pe fani pe jar. Jay-Z: "E insarcinata cu inca unul"


Toti spun ca urmeaza sa divorteze, insa Jay-Z si Beyonce ofera tot mai multe indicii care demonstreaza contrariul. Ba mai mult E posibil ca cei doi sa fi recunoscut ca vor mai avea un copil.


Sunt impreuna de 12 ani, perioada in care Beyonce nu a incetat sa-si laude sotul si sa sustina ca a fost cel mai mare sprijin din viata ei. In ultimele luni insa, a aparut in presa o alta fateta a acestei masti perfecte pe care o poarta cei doi artisti.

Multi au spus ca de la evenimentul violent de la MET Gala, unde Solange Knowles a fost surprinsa atacandu-l pe Jay-Z, casnicia a inceput sa se deterioreze, motivul fiind ca artistul ar fi inselat-o pe Beyonce. S-a scris despre un viitor divort, chiar, care ar avea la baza acest pas gresit facut de rapper.

Pentru a pune capat zvonurilor, domnul si doamna Carter au inceput sa se lase surprinsi insa in ipostaze tandre la evenimente mondene, iar, mai nou, sa se lase chiar fotografiati in vacante. Nu aceste dovezi de iubire au facut furori in presa de peste ocean, ci un posibil indiciu dat de Jay-Z despre sarcina lui Beyonce.

Cuplul a sustinut un concert in Paris, unde rapperul a profitat de ocazie si a schimbat un vers al unei piese, cantand in fata multimii de fani: "Because she's pregnant with another one" (n.r: Pentru ca e insarcinata cu inca unul).

Mai mult decat atat, potrivit unor surse din anturajul cuplului, Jay e foarte atent cu sotia lui in ultima vreme si a vorbit deja cu membrii echipei, rugandu-i sa o fereasca de stres, sa foloseasca lumini slabe, sa asculte muzica relaxanta si sa aiba grija ca artista sa manance numai alimente organice.

Informatia nu a fost confirmata de cei doi soti si nici de reprezentantii lor insa, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem daca zvonurile sunt sau nu adevarate.

related posts