Beyonce, furioasa din cauza faptului ca cei de la H&M i-au modificat corpul in Photoshop. Care a fost reactia divei


Beyonce a devenit in primavara acestui an imaginea costumelor de baie H&M, ocazie cu care a realizat o sedinta foto incendiara in bikini si un videoclip in care promoveaza produsele brandului suedez.


Toata lumea stie ca Beyonce are un corp voluptos, cu forme armonioase, si nu este genul de femeie slaba, dupa modelul divelor cu "silueta zero" de la Hollywood.

Cei de la H&M si-au asumat aceslt lucru cand i-au cerut sa devina imaginea costumelor de baie. Insa, cand s-a ajuns la publicarea imaginilor cu Beyonce in costum de baie, editofii foto au considerat ca trupul artistei are nevoie de putin Photoshop.

Potrivit  New York Daily news, Beyonce a fost de-a dreptul furioasa cand a aflat ca imaginile au fost retusate. Potrivit surselor ziaristilor americani, diva si-a dat acordul doar pentru folosirea fotografiilor originale, fara editare.

"Beyonce a innebunit cand a aflat ca pozele au fost modificate. Ea este o adevarata diva si s-a infuriat cand au vazut ca cei de la H&M au trecut peste cuvantul ei. Cantareata nu si-a dat acordul pentru imaginile reusate, asa ca cei de la H&M au fost nevoiti pana la urma s afoloseasca originalele", a spus o sursa pentru The Sun.

Un reprezentat H&M a recunoscut ca au existat anumite discutii. "Ca la fiecare campanie, apar discutii legate de fotografiile pe care ajungem sa le folosim. Atat noi, cat si Beyonce, suntem foarte multumiti de cum au iesit lucrurile".

  • Beyonce, furioasa din cauza faptului ca cei de la H M i-au modificat corpul in Photoshop. Care a fost reactia divei

related posts

Modifică setările cookies