Beyonce i-a indeplinit ultima dorinta unei fetite bolnave de cancer si a cantat alaturi de ea in concert VIDEO


Este cunoscut faptul ca Beyonce este una dintre cele mai altruiste si generoase cantarete din lume. La ultimul ei concert, cel din Vegas, cantareata i-a emotionat pe toti cei prezenti cu un gest minunat.


Impreuna cu Fundatia "Make a Wish", superstarul pop, in varsta de 32 de ani, i-a facut supriza vietii ei micutei Taylon Davis, in varsta de 12 ani.

Fetita, care sufera de cancer in stadiu terminal, si-a dorit intotdeauna sa o cunoasca pe Beyonce, iar cantareata i-a indeplinit visul invitand-o pe fetita si pe mama ei la Las Vegas, pentru a participa la turneul mondial Mrs Carter Show.

Intr-un filmulet postat pe YouTube, fanii o pot vedea pe fetita cuprinsa de emotie atunci cand superstarul se apropie si o imbratiseaza si apoi canta alaturi de ea melodia "Survivor".

Dupa concert, Taylon a declarat pentru televiziunea CBS: "A fost socant. Ii tot spuneam mamei <Mami, e real.> Chiar o vad si vorbeste cu mine si dansez si cant cu ea. E cu adevarat real. Eram atat de emotionata ca tremuram. N-am vrut sa-mi pierd cuvintele, pentru ca asta a fost dorinta mea si voiam sa vorbesc cu ea. Nu mi-a fost teama sa cant sau sa dansez cu ea".

Micuta de 12 ani a mai spus ca Beyonce mirosea foarte bine. "Miroase ca un bebelus - miroase a pudra de bebelusi si a trandafiri si a tot ce e frumos".
 

related posts

Modifică setările cookies