Beyonce, in cele mai incomode incaltari in ipostaza de turist la Paris. Cu ce ghete a vizitat artista capitala Frantei


Rar ai ocazia sa vezi niste artisti de talia lui Beyonce si Jay Z in ipostaza de simpli turisti intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Cei care au vizitat muzeul Luvru din Paris au avut surpriza sa dea nas in nas cu celebrul cuplu de cantareti.


Beyonce, Jay Z si fiica lor au vizitat frumusetile Parisului, iar cantareata nu s-a mai saturat sa faca poze cu aparatul sau. Imbracata intr-o pereche de pantaloni de piele si un tricou cu imprimeu, Beyonce nu a avut cele mai potrivite incaltari pentru un turist.

Diva si-a respectat statutul de fashionista si a purtat niste cizme cu un toc imposibil pentru cineva care vrea sa vada Parisul la pas. Cu un rucsac in spate si cu o palarie pe cap, Beyonce parea extrem de incantata de ceea ce vede. Cantareata, care in urma cu cateva saptamani afisa o tunsoare bob, are acum din nou parul lung.

Sursa foto: SIPA

Tabloidele britanice scriu ca Beyonce si Jay Z vor sa isi cumpere o casa la Paris, pentru a petrece mai mult timp in capitala Frantei.

In ciuda zvonurilor care ii dadeau ca si separati pe Beyonce si Jay Z, cei doi nu dau niciun semn ca ar urma sa divorteze. Dimpotriva, par ca formeaza o familie foarte fericita.

FULLSCREEN
Beyonce, in cele mai incomode incaltari in ipostaza de turist la Paris. Cu ce ghete a vizitat artista capitala Frantei
  • /

related posts

Modifică setările cookies