Beyonce Knowles, cenzurata in New York. Motivul pentru care pozele cu vedeta sunt acoperite


Noua campanie H&M a lui Beyonce pare sa fi deranjat o intreaga comunitate americana, motiv pentru care imaginile de pe strazi cu artista sunt acoperite zilnic.


Beyonce a facut ravagii in noua campanie H&M, unde apare imbracata in bikini care ii pun in evidenta formele apetisante. Din pacate, se pare ca pozele sunt prea incendiare si inraznete pentru cetatenii din New York, ei acoperind unele dintre imagini.

"Imaginile sunt cenzurate zilnic cu o bucata de hartie opaca pe care alti oameni o rup", a declarat o sursa pentru Perez Hilton.

Intamplarea are loc intr-o statie de autobuz din partea de Est a orasului New York, arie cunoscuta pentru comunitatea religioasa care traieste acolo. Exista o probabilitatea foarte mare ca membrii acestei comunitati sa fie cei care depun efortul zilnic de a-i ascunde formele cantaretei.

Din fericire pentru Beyonce, fanii au grija sa rupa hartie opaca in fiecare zi si sa combata cenzura inutila. Acesta este primul caz in care campania de vara H&M a suferit un atac de aceasta natura si ramane de vazut daca imaginile vor fi cenzurate in continuare.

Tu ce parere ai despre imaginile cu Beyonce? Consideri ca sunt prea sexy pentru a fi expuse pe strada?related posts