Beyonce si Jay-Z, de nerecunoscut. Cum au fost surprinsi cei doi soti dupa scandalul infidelitatii


In urma cu numai cateva luni, Beyonce lansa un album in care dezvaluia ca toate zvonurile despre infidelitatea lui Jay-Z erau adevarate. Prin intermediul muzicii, ea povestea tot ce s-a intamplat intre ei si cum a decis sa-l ierte si sa mai dea o sansa casniciei lor.


Acum, cantareata si sotul ei par mai fericiti ca niciodata si, in ciuda dificultatilor prin care au trecut, incearca sa tina flacara iubirii lor aprinsa. 

In urma cu putin timp, de exemplu, ei au organizat o petrecere de pomina cu ocazia aniversarii lui Beyonce, si au fost surprinsi tinandu-se de mana. Imbracati in haine tematice, cei doi soti au fost fotografiati asa cum nu apar in viata de zi cu zi si nici macar pe scena.

Pentru ca Beyonce si-a dorit ca petrecerea de ziua ei sa fie inspirata de musical-ul "Soul Train", atat decoratiunile, cat si hainele s-au incadrat in aceste tipare ale anilor '71. Iata, de pilda, cu au imortalizat-o paparazii pe diva chiar inainte sa se retraga in locatia pe care a inchiriat-o pentru aniversare, alaturi de prietenii ei:

FULLSCREEN
Beyonce si Jay-Z, de nerecunoscut. Cum au fost surprinsi cei doi soti dupa scandalul infidelitatii
  • /

related posts