Bianca Dragusanu a reinceput procedurile de infrumusetare. Cum arata abdomenul ei la nici o luna de la nastere


Dupa ce si-a aratat operatia de cezariana la televizor pentru a le demonstra celor care au acuzat-o ca a apelat la o mama surogat ca se insala, Bianca Dragusanu isi etaleaza acum si abdomenul pe retelele de socializare.


La aproape o luna de a nastere, Bianca Dragusanu si-a reinceput procedurile de infrumusetare. Vedeta s-a lasat filmata in timpul unei proceduri, care are ca scop obtinerea unui abdomen ferm, dupa sarcina.

Foto: Facebook/ Bianca Dragusanu

Dupa cum se poate observat in filmuletul postat de Bianca, abdomenul ei este oricum intr-o forma grozava, in ciuda timpului foarte putin care a trecut de cand a adus-o pe lume pe micuta Natalia Sofia.

"Nu este o procedura dureroasa", i-a linistit Bianca pe fanii preocupati de sanatatea ei.

Bianca Dragusanu inca nu se gandeste la un al doilea copil. "Eu sunt un om foarte deschis si cred ca e suficient un copil deocamdata. Spun acum. Viata se poate schimba, nu stii ce-ti rezerva viitorul. Deocamdata nu ma gandesc. Daca Dumnezeu o sa-mi dea, n-o sa ma impotrivesc, dar in viitorul apropiat nu-mi doresc acest lucru", spunea  Bianca Dragusanu inainte de a naste pentru perfecte.ro.

FULLSCREEN
Bianca Dragusanu a reinceput procedurile de infrumusetare. Cum arata abdomenul ei la nici o luna de la nastere
  • /

related posts