Bianca Dragusanu, indragostita nebuneste de Victor Slav. Dovada de iubire pentru care a primit aproape 13.000 de like-uri


Nu sunt prea multi cei care sa creada intr-o relatie de durata intre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Totusi, cei doi nu tin cont de gurile rele si se bucura de fiacare moment petrecut impreuna.


Daca majoritatea cuplurilor de vedete prefera sa isi exprime iubirea in intimitate, departe de ochii publici, Bianca Dragusanu si victor slav nu vor sa se ascunda. Dimpotriva, cei doi au transformat Facebook-ul in locul preferat unde isi transmit mesaje de dragoste.

Aseara Bianca a postat o imagine in care il saruta pasional pe actualul sau iubit. Cei doi par ca se afla la un restaurant, unde iau o cina romantica. "My angel" /Ingerul meu -  a scris Bianca in dreptul imaginii.

"Nu va ascundeti dragostea, e lucrul cel mai important! Bravo, cine iubeste, se vede, o arata, nu se ascunde, nu-l intereseaza ce spune lumea sau cei 1 milion de handicapati din lista!! Bravo Bianca!", a comentat un fan pe Facebook.

Majoritatea fanilor sunt incantati de noul partener al Biancai si o felicita pentru alagerea inspirata facuta.

  • Bianca Dragusanu, indragostita nebuneste de Victor Slav. Dovada de iubire pentru care a primit aproape 13.000 de like-uri

related posts

Modifică setările cookies