Bianca Dragusanu si-a deschis culoarea parului. Cum arata, mai nou, fosta roscata a lui Victor Slav


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Bianca Dragusanu se transforma intr-un adevarat cameleon cand isi doreste si iubeste schimbarile de look. Pe zi ce trece insa, roscata isi surprinde tot mai mult admiratorii.


Jurnalistii se refera adesea la ea ca la "roscata lui Victor Slav". Dupa blondul care a consacrat-o si, mai nou, roscatul intens pe care il tot afiseaza, Bianca a ales o noua culoare care sa ii completeze trasaturile.

Intr-una din cele mai recente imagini publicate pe Facebook, vedeta a etalat un blond-capsuna in tonuri calde, care se potriveste mult mai bine cu tenul ei. Machiata puternic in zona ochilor si cu o culoare placuta pe buze, Bianca isi fixeaza admiratorii cu ochii albastri, hipnotizandu-i parca si asigurandu-se ca niciun detaliu al look-ului nu scapa neanalizat.

Nu este prima data cand sotia lui Victor Slav impresioneaza prin schimbarile de look. Si inainte de nunta aceasta a etalat o coafura spectaculoasa, cu suvite si varfuri blonde, care s-a dovedit insa a fi numai o peruca. Daca si de aceasta data este vorba de acelasi truc, ramane sa ne spui tu.

 

 

Ce crezi? S-a vopsit Bianca sau a apelat din nou la o peruca pentru a impresiona?

related posts

Modifică setările cookies