Bianca Dragusanu va fi furioasa cand va vedea. Ce le mai leaga acum pe ea si Anda Adam, in afara de relatia cu Victor Slav


Nu o data s-a spus despre ele ca semana. Inca de cand s-a aflat ca Bianca a inlocuit-o pe Anda in sufletul lui Victor Slav, admiratorii celor doua s-au grabit sa constate cate lucruri au in comun cele doua dive autohtone ( in afara de gusturile in materie de barbati, bineinteles!).


Daca in urma cu putin timp Anda a publicat pe contul oficial de Facebook o imagine in care semana aproape perfect cu Bianca Dragusanu, acum pe cele doua le mai leaga ceva! Pasionate de moda, se pare ca fosta si actuala lui Victor Slav iubesc accesoriile nou lansate pe piata si detin chiar in garderoba aceleasi piese.

Drept dovada sta faptul ca Anda a primit de la Mos Craciun aceeasi pereche de pantofi sport cu toc incorporat ca Bianca. Diferenta? Roscata a aparut cu incaltarile pentru prima data in urma cu luni bune, pe cand blonda abia le-a aratat.

Cui i-ar sta mai bine cu ele, stilul cui e mai bine completat de aceste accesorii si cine pe cine a copiat, ramane sa ne spui tu. Cum comentezi aceste asemanari dintre fosta iubita si actuala sotie a lui Victor Slav?

Imaginea publicata de Bianca in urma cu numai cateva luni

Perechea cu care s-a laudat Anda pe Facebook in urma cu cateva saptamani

related posts

Modifică setările cookies