Bindi, mesaj emotionant la 9 ani de la moartea tatalui ei, Steve Irwin. Ce a scris adolescenta


In urma cu putin timp, pe data de 4 septembrie, familia Vanatorului de Crocodili a comemorat decesul acestuia, care s-a stins din viata in urma unui accident la locul de munca. Pentru a-si onora tatal, Bindi Irwin a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare.


"Ma gandesc la casa astazi", a scris adolescenta in varsta de 17 ani pe 6 septembrie. "E Ziua Tatalui in Australia si toata lumea celebreaza la Gradiina Zoologica. E o perioada speciala a anului, in care sper ca toti sa mearga la zoo si sa se bucure de frumusetea animalelor. Oriunde as fi in lume, ziua aceasta va avea o insemnatate anume pentru mine. Inima mea e mereu acolo, asa cum a fost si a tatalui meu", a mai transmis ea fanilor.

In aceasta perioada, Bindi se afla in Statele Unite ale Americii, unde participa alaturi de Derek Hough la emisiunea "Dancing with the Stars". Chiar si asa, ea tine in permanenta legatura cu admiratorii prin intermediul retelelor de socializare, postand constant imagini si filmulete amuzante.

Bindi Irwin, fiica Vanatorului de Crocodili, s-a transformat intr-o domnisoara superba, care stie sa faca fata celebritatii si sa surprinda pe toata lumea cu evolutia sa. Ea simte primii fiori ai dragostei si nu se mai fereste sa admita acest lucru desi initial a fost destul de atenta cu detaliile pe care le-a oferit despre iubitul ei.

Fiica Vanatorului de Crocodili are o relatie cu sportivul Chandler Powell, care, in ziua in care blondina a implinit 17 ani, a postat o fotografie pe contul de Instagram in care apare alaturi de ea. "La multi ani acestei minunate fete! Sunt binecuvantat ca te am in viata mea. Numar zilele pana cand te voi vedea din nou! ", a scris tanarul atunci.

related posts