Birigitte Sfat, eleganta si stilata la Gala Laureus Awards, la bratul lui Ilie Nastase


Ilie Nastase a avut de ce sa fie mandru pe covorul rosu la Gala Laureus Awards: a avut-o la brat pe una dintre cele mai frumoase femei prezente la eveniment - viitoarea sa sotie, Brigitte Sfat.


Birigitte Sfat a aratat spectaculos la unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului -  Gala Laureus Awards, in cadrul careia sunt premiati cei mai buni sportivi ai anului.

Viitoarea sotie a lui Ilie Natase a fost superba intr-o rochie tip sirena din paiete, cu umerii goi.

La 36 de ani, Brigitte Sfat are o silueta de invidiat si isi permite sa poarte orice. De curand, aceasta a fost suprinsa proband mai multe rochii de mireasa, semn ca nunta cu Ilie Nastase se apropie.

De aproape 3 ani, Ilie Nastase si Brigitte Sfat traiesc o frumoasa poveste de amor. Desi ea poarta deja un inel de logodna, inca nu e clar cand vor merge la altar. Vor sa fie siguri ca acest gest ii va uni pentru totdeauna. Mai ales ca amandoi vin dupa cateva mariaje nereusite. Nastase a fost casatorit de trei ori, cu Dominique Grazia, Alexandra King si Amalia, care i-au daruit 5 copii. La randul ei, Brigitte a fost maritata de doua ori si are 2 copii.

related posts

Modifică setările cookies