Blake Lively renunta la filme pentru o alta cariera, care n-are nicio legatura cu actoria sau modelling-ul. Care este domeniul la care nu se astepta nimeni


A devenit celebra in intreaga lume cu rolul din "Gossip Girl" si a realizat numeroase campanii de beauty si fashion, dar se pare ca vrea sa renunte la tot si sa se dedice unui alt proiect.


Vedeta, apreciata ca una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood pare dispusa sa renunte la covorul rosu si lumina reflectoarelor pentru a-si lansa...un site de lifestyle.

Desi detaliile cu privire la acest proiect sunt destul de vagi, frumoasa blonda, in varsta de 26 de ani, a dat cateva indicii intr-un interviu recent pentru site-ul TheCut.com.

"Creez un brand caruia i-am simtit nevoia. Am lucrat la "Gossip Girl" atat de mult timp incat vreau o pauza de la actorie, pentru ca nu mi se mai pare interesanta. Devenise, pur si simplu, o slujba banala", a explicat Blake.

"Nu mi-a pierdut aprecierea pentru actorie, totusi. Dar simt ca nu mai aveam ce sa ofer din punct de vedere actoricesc, pentru ca intrasem in rutina. Iar acum vreau sa-mi explorez si alte pasiuni", a mai explicat vedeta.

Desi a precizat ca vorbeste inca in termeni vagi intentionat, actrita a spus "Sunt foarte, foarte incantata. Mai dureaza putin pana se lanseaza site-ul, dar lucram la el de doi ani de zile. Asa ca am investit foarte mult timp, energie, eforturi, resurse in el si am lucrat alaturi de oameni extraordinari".

Blake nu a vrut sa spuna, exact, care e profilul site-ului, dar a confirmat ca vor exista rubrici de mancare, cunoscuta fiind pasiunea ei pentru gastronomie.

In acest caz, site-ul suna extrem de asemanator cu cel al lui Gwyneth Paltrow, Goop, un newsletter de lifestyle saptamanala, pe care actrita l-a lansat in 2008.

Ce parere ai despre decizia lui Blake de a renunta la actorie pentru a-si lansa un site? Ti se pare o idee buna?

related posts