Blonda si imbracata doar in lenjerie intima! Nu o sa-ti vina sa crezi cum a ajuns sa arate Khadija, fiica lui Jade din "Clona", la 23 de ani


Toti si-o aduc aminte ca fetita adorabila din "Clona" care isi dorea mult aur de la viitorul sot. Din copila inocenta nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz - cea care a dat viata personajului - avand acum 23 de ani.


Se poate spune despre ea ca este unul dintre copiii-minune ai Braziliei intrucat s-a lansat in showbiz si a impresionat cu talentul ei muzical, intr-ale dansului si actoriei. Copil precoce, Carla Diaz a primit primele roluri de la doi ani.

Desi mai jucase in trecut in "Legaturi de familie", rolul Khadijei din "Clona" i-a adus faima internationala si a propulsat-o in topul celor mai bine platiti copii actori in Brazilia. Au urmat apoi, desigur, o multime de contracte, printre care si Sapte Femei si Sapte Pacate.

Cel mai important rol al ei de dupa "Clona" insa a fost cel din Rebelde, remake-ul telenovelei "Rebelde Way", care a fost preluat in Mexic, India, Spania, Portugalia si Chile. Rolul jucat de Carla este cel al lui Lujan (Jose Lujan in varianta mexicana), o fata orfana care este inscrisa la colegiul particular "Elite Way" de un tutore misterios si bogat care a luat-o sub aripa lui protectoare.

Cu toate ca telenovela pentru tineri a avut un succes enorm, in Brazilia audienta nu era la fel de mare pe cat s-ar fi asteptat producatorii, asa ca a fost anulata. Cariera Carlei nu s-a oprit aici insa, ea jucand in continuare in seriale si lung metraje si straduindu-se sa devina al fel de celebra ca Giovanna Antonelli sau Mariana Ximenes, colegele de breasla cunoscute in intreaga lume.

La 23 de ani, Diaz mizeaza acum pe calitatile fizice pentru a se face remarcata si pozeaza sexy. Ea si-a schimbat si look-ul, s-a vopsit blonda si si-a imbogatit garderoba cu haine mai provocatoare, bifand astfel toate cerintele de pe listele divelor din showbiz.

Ce parere ai despre felul in care s-a transformat micuta Khadija din "Clona"? Ce nota merita look-ul ei nou, de la 5 la 10?

  • Blonda si imbracata doar in lenjerie intima! Nu o sa-ti vina sa crezi cum a ajuns sa arate Khadija, fiica lui Jade din Clona , la 23 de ani

related posts

Modifică setările cookies