Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, inca distrusa la 8 luni de la moartea mamei ei. Mesajul emotionant pe care i l-ar transmite cantaretei


Surprinsa la bucatarie cu un pahar de vina in fata, o Bobbi Kristina in lacrimi dezvaluie in fata camerei: "Nu, nu sunt in regula. Pur si simplu am nevoie de timp pentru a invata sa traiesc fara mama mea".


Asa incepe reality show-ul care ii are in prim plan pe membrii familiei Houston, dupa moartea lui Whitney. "The Houstons: On Our Own" este show-ul care urmareste fiecare miscare a fiicei in varsta de 19 ani a cantaretei, care trebuie sa se acomodeze cu lipsa mamei nu in intimitate, alaturi de cei dragi, ci de fata cu o intreaga echipa de productie care o supravegheaza continuu.

De la moartea lui Whitney din luna februarie si pana acum, Bobbi Kristina a fost adesea surprinsa deprimata si plangand, imagini pe care si telespectatorii le vor putea urmari curand in America.

Relatiile dintre frati si surori sunt foarte importante. Uite 5 lucruri pe care sigur nu le stiai

Pentru a face fata imensei tristeti de a-si fi pierdut mama, adolescenta s-a logodit cu fratele ei vitreg, gest care a atras o multime de critici din partea opiniei publice. Majoritatea celor care o judeca au intrebat-o ce ar crede mama ei despre decizia necugetata pe care a luat,-o, intrebare la care Bobbi Kristina poate da si un raspuns sincer.

"Il iubesc si ma face fericita. Ma simt mizerabil chiar si cand suntem despartiti timp de cateva ore", a spus Bobbi.

Relatia dintre cei doi este intens criticata si de rudele lui Whitney, care incearca sa o convinga pe tanara sa renunte la idee, fiind convinsa ca acest gest nu ii va face decat rau. Ramane insa de vazut daca incercarile lor vor da sau nu rezultate.

Tu crezi ca este gresita dintre Bobbi Kristina si fratele ei vitreg? Are sanse relatia dintre ei?

FULLSCREEN
Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, inca distrusa la 8 luni de la moartea mamei ei. Mesajul emotionant pe care i l-ar transmite cantaretei
  • /

related posts

Modifică setările cookies