Bomba in showbiz! Isi da in judecata producatorul pentru abuz fizic si sexual. Blonda celebra care a socat cu acuzatiile ei


Ultima perioada nu a fost deloc usoara pentru ea. Dupa cateva luni bune petrecute sub supravegherea medicilor, artista a reusit sa scape de dependente si sa se vindece de bulimie. Acum, se confrunta cu alte probleme.


Kesha isi da in judecata producatorul muzical pe motiv ca acesta ar fi abuzat-o fizic, sexual, verbal si emotional timp de 10 ani. Cantareata sustine ca inca de la 18 ani, Lukasz Sebastian Gottwald a inceput sa-i distruga increderea in sine.

Solista piesei "Tik Tok" scrie in actele inaintate autoritatilor ca barbatul a inceput sa ii faca avansuri sexuale la scurt timp dupa ce a semanat contractul cu casa lui de productie. Ea mai adauga ca Lukasz a constrans-o sa ia droguri si sa consume alcool, ea trezindu-se chiar la un moment dat in patul barbatului, ametita si fara niciun fel de amintire legata de cum a ajuns acolo.

Kesha, impreuna cu mama ei, Pebe Sebert, sustin ca abuzul constant al producatorului au dus la tulburarile de alimentatie pentru care s-a internat artista la un centru special in luna ianuarie a acestui an. 

Se pare ca producatorul i-ar fi spus de-a lungul anilor, printre altele, ca nu e suficient de buna sau frumoasa pentru industrie: "Nu esti nici frumoasa, nici talentata si ai foarte mare noroc ca ma ai pe mine", i-ar fi spus barbatul, care ar fi jignit-o si comparat-o cu un frigider.

Potrivit TMZ, mama Keshei a adaugat ca: "Luke a fost mereu nerespectuos cu ea, mai ales cand venea vorba de felul in care arata si de greutatea ei. O intreba de ce nu alearga, de ce nu slabeste mai repede si de aceea a devenit ea bulimica".

Avocatul vedetei sustine ca prin gestul de a-l da in judecata, Kesha incearca sa repuna stapanire nu doar pe viata ei, ci si pe cariera care se afla intr-un impas din cauza producatorului.

 

 

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies