Boran din "Puterea Destinului" de nerecunoscut. Cum arată în prezent actorul


Mehmet Akif Alakurt a frânt multe inimi cu rolul din Puterea Destinului, difuzat de Pro2. Personajul interpretat de el a fost îndrăgit imediat de telespectatoare, iar starul s-a transformat într-un sex-simbol la noi în țară pe perioada difuzării serialului. Iată cum arată acum Mehmet Akif Alakurt, actorul supranumit "Prințul Turciei".


Prin rolul lui Boran din "Puterea Destinului", actorul Mehmet Akif Alakurt a făcut furori în rândul iubitoarelor de seriale turcești, care și-au dorit să afle totul despre starul care ar putea face parte din topul celor mai sexy bărbați ai lumii.
 


Deși serialul s-a terminat de ceva vreme, fanele vor în continuare să fie ținute la curent cu noutățile din viață lui Mehmet, motiv pentru care caută constant imagini și informații despre viață lui actuală. Într-una din cele mai recente poze apărute pe internet, starul este însă de nerecunoscut, în comparație cu imaginea lui din "Puterea Destinului".
 

 

@alakurt79 Boks kondisyon antremanı yaparken ????✊???? #MehmetAkifAlakurt

O postare distribuită de Mehmet Akif Alakurt ♥️ (@mehmetakifalakurtmaa) pe

Cu barbă și păr cărunt și câteva kilograme în plus, actorul în vârstă de 39 de ani s-a transformat într-o versiune ceva mai îmbătrânita a lui Boran Aga, personajul principal care i-a adus faima în România.


Mehmet a păstrat mereu discreția în privința vieții personale, dar nu s-a putut feri întotdeauna de obiectivele indiscrete ale jurnaliștilor. În trecut s-a vehiculat că ar fi fost împreună cu Leyla Basak, cea care a jucat rolul Yezdei în "Puterea destinului".


 

FULLSCREEN
Boran din "Puterea Destinului" de nerecunoscut. Cum arată în prezent actorul
  • /

related posts