Botezatu : “Intre 18 si 30 de ani, n-am scapat nimic: am avut cele mai frumoase femei din Romania!”


Designerul Catalin Botezatu si-a adus aminte cu nostalgie despre perioada sa de glorie, cand era un mare cuceritor. “Cat am lucrat ca model, nu mi-a scapat nimic. Nu mi-am numarat niciodata cuceririle, dar depasesc cu mult 30”, s-a laudat la “Alarma” de la Pro fm Catalin Botezatu.


Catalin i-a povestit lui DJ Sara de la Pro Fm ca a avut parte numai de femei frumoase la viata lui.
Conteaza calitatea, nu doar cantitatea. Ma pot lauda fata de altii ca am avut cele mai frumoase femei din Romania. Chit ca erau singure, chit ca erau ale altcuiva sau erau chiar casatorite”, a povestit viitorul participant de la “Dansez pentru tine”.

Dupa ce si-a vazut iubita – Bianca Dragusanu – implorand iubirea unui barbat cu cativa ani in urma la emisiunea “Din dragoste”, Catalin a prins si el curaj sa vorbeasca despre femeile de care se simte atras.
Botezatu a recunoscut la PRO FM ca are o slabiciune pentru Camelia Sucu – una dintre cele mai bogate femei din Romania.

Designerul a spus ca ar vrea sa afle mai multe despre aceasta “femeie extraordinara”, asa cum a numit-o el. “E o femeie frumoasa, distinsa, rafinata, tipul de femeie pentru care mie imi place sa creez. Genul “femme fatale” care apare si dispare imediat ce si-a facut simtita prezenta”, a declarat Botezatu.

Asculta tot interviul cu Catalin Botezatu pe www.profm.ro
 

related posts