Bradley Cooper a reluat legatura cu o fosta iubita, la fel de celebra ca si el. Cu cine a fost surprins imbratisandu-se 


Au avut o relatie de doi ani, dar s-au despartit in 2011. De atunci, niciunul dintre ei nu a avut prea mare noroc in dragoste, desi prin patul lui au trecut mai multe femei celebre, printre care si Zoe Saldana.


Paparazzi l-au surprins pe cel mai ravnit burlac al momentului, Bradley Cooper, la jogging, in Vancouver, in compania fostei sale iubite din urma cu doi ani, Renee Zellweger.

Cei doi nu s-au ferit prea tare de camerele foto, s-au imbratisat de fata cu paparazii si Renee chiar i-a pus mana pe fund fostului ei iubit. Probabil ca din acest moment vor incepe speculatiile pe tema relatiei dintre cei doi: sunt doar amici sau mai mult?

Sursa foto: HEPTA

Renne si Bradley  au început o relaţie în vara anului 2009, dar nu au vorbit public despre acest lucru decât foarte rar. "Pur şi simplu o iubesc (...). Ador să lucrez cu ea. Pot învăţa atâtea de la ea", spunea atunci Bradley în emisiunea "Entertainment Tonight". Renee a fost adesea văzută cu mama lui Cooper şi se presupune că era foarte apropiată şi de tatăl acestuia, care a murit la începutul anului 2011. Atunci ea s-a retras de la prezentarea galei Globurilor de Aur, în ultimul moment, pentru a fi alături de Cooper.

Renee este de ceva vreme implicata intr-o relatie cu Doyle Bramhall II, chitarist in formatia lui Eric Clapton. Cei doi au fost colegi de facultate, insa au inceput o relatie de abia in luna decembrie a anului trecut.

Foto: Renee Zellweger si Doyle Bramhall II, SPLASH

Despre Bradley Cooper se stie ca are o relatie cu modelul modelului Suki Waterhouse, in varsta de 20 de ani.

Foto: Bradley Cooper si Suki Waterhouse

related posts

Modifică setările cookies