S-au despartit dupa numai 3 luni. Cum au reactionat Bradley Cooper si Zoe Saldana cand s-au reintalnit, la premiera noului lor film


Pareau cuplul perfect, insa relatia lor nu a rezistat mai mult de trei luni. Desi au reusit sa se evite la premiera noului lor film - "The Words" din Philadelphia si New York, pana la urma nu au mai avut de ales si la Los Angeles s-au afisat impreuna pe covorul rosu. 


Zoe Saldana si Bradley Cooper s-au cuplat in timpul filmarilor pentru "The Words", insa relatia lor nu a fost de lunga durata. Se pare ca cel care ar fi vrut despartirea a fost Bradley, care nu isi dorea o relatie prea serioasa.

La premiera de la Los Angeles a filmului "The Words", cei doi actori s-au revazut pentru prima oara dupa despartire. Niciunul nu a lasat sa se vada ca se simte stanjenit: s-au purtat natural, au zambit, au ras si au glumit in fata camerelor de filmat.

Atat Bradley Cooper, cat si Zoe Saldana au aratat superb pe covorul rosu. Zoe a stralucit intr-o rochie aurie Elie Saab, cu spatele gol si pantofi Brian Atwood.

  • S-au despartit dupa numai 3 luni. Cum au reactionat Bradley Cooper si Zoe Saldana cand s-au reintalnit, la premiera noului lor film

related posts

Modifică setările cookies