Imaginea care i-a ingropat cariera. Cum arata "Brenda" la 20 de ani dupa era Beverly Hills


Shannen Doherty nu a reusit sa isi revina dupa ce a parasit serialul care a facut-o celebra - Beverly Hills 90210. Sansa ei de a avea din nou succes s-a numit "Charmed", serialul care a readus-o in atentia publicului. Insa firea ei conflictuala i-a facut pe producatorii showului sa o concedieze. Vezi cum arata in prezent.


Potrivit Procinema.ro,  Shannen Doherty nu a dus pana la capat rolul Brendei in Beverly Hills 90210. O fire rebela si turbulenta, Shannen Doherty avea 19 ani cand a pus mana pe rolul Brendei. Americanca a atras insa atentia producatrilor de la Hollywood de la 11 ani cu rolul lui Jenny Wilder in serialul Little House on the Prairie.

Cele mai mari succese ale sale vor fi datorate producatorului Aaron Spelling care i-a oferit rolurile din Beverly Hills 90210 si din seria TV Charmed ( 1998).

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 60.000 in club. Intra si tu

Foto: Shannen Doherty, 2012

Actrita a fost maritata de 3 ori. In 1993 imbracata in pijamale si cu foarte putini invitati in propria locuinta , actrita s-a casatort cu Ashley Hamilton, pe carel-a parasit dupa doar sase luni . Nici a doua casatorie nu a mers mai bine .

"Nu e treaba nimanui cu cine fac eu sex"! N-o sa-ti vina sa crezi CINE spune asta si DE CE

In 2002 Shannen s-a casatorit cu Rick Salomon , dar dupa doar un an mariajul a esuat . Anul trecut actrita s-a casatorit pentru a treia oara cu  fotograful Kurt Iswarienko.

Shannen a  aparut de mai multe ori in Playboy.  A avut nenumarate probleme cu banii. A fost data afara din Beverly Hills 90210 in 1994 pentru ca ajungea tarziu la filmari si pentru ca se certa cu colegii de platou. Reputatia de diva temperamentala a facut ca actrita sa fie concediata si din serialul Charmed - nu o putea suporta pe colega Alyssa Milano.

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 57.000 in club. Intra si tu

In 2001 a fost condamnata la 10 zile de inchisoare sau 20 de zile de munca in folosul comunitatii, plus o amenda de 1500 de dolari pentru ca a condus sub influenta alcoolului.

La 41 de ani, actrita este casatorita cu fotograful Kurt Iswarienko, iar in 2008 s-a intors pentru 8 episoade din spin-offul de la Beverly Hills 90210.

VEZI AICI CUM S-AU TRANSFORMAT DE-A LUNGUL TIMPULUI ACTORII DIN BEVERLY HILLS!

related posts

Modifică setările cookies