Brendan Fraser, complet schimbat. Cum arata acum actorul care facea furori in filmele "Mumia"


Nu a mai acordat un interviu de ani buni si nici nu a mai aparut pe covorul rosu al evenimentelor mondene. Brendan Fraser, starul care a facut furori in trilogia "Mumia", nu s-a retras insa din lumea filmului, ci planuieste sa revina in forta cu un nou film spectaculos.


In anii '90, era unul din cei mai ravniti si solicitati actori de la Hollywood. Filme precum "George al Junglei", "Looney Tunes: Back in Action" sau "Bedazzled" i-au adus faima, insa niciunul nu a fost mai de succes si profitabil decat "Mumia", trilogie ramasa in istoria filmelor de actiune si fantasy.

Dupa cateva proiecte majore si o incercare de a reveni in prim-plan cu "Aventura in centrul Pamantului", Brendan Fraser a disparut de sub lumina reflectoarelor si a refuzat sa mai acorde interviuri sau sa marcheze apartii publice. A continuat insa sa caute proiectul perfect pentru el si se pregateste sa revina cu "The Field", un lung metraj pe care l-a filmat in India.

Recent, presa de acolo l-a surprins pe actor in timpul filmarilor si a reusit sa il convinga sa raspunda la cateva intrebari: "Mama mi-a spus ca putin mister nu strica niciodata. De aceea nu am dat prea multe interviuri. Sunt norocos ca lucrez de atatia ani in industrie si ma bucur ca am avut ocazia sa vin in India, e o experienta unica in viata mea", a spus starul, care a preferat sa nu comenteze despre refacerea filmelor "Mumia" si preluarea rolului sau de catre Tom Cruise.

Alaturi de Annabelle Wallis, Jake Johnson si Courtney B Vance, starul va readuce la viata povestea fantasy, situand insa totul intr-un decor mai modern, diferit de cel pe care fanii l-au admirat in filmele cu Brendan Fraser si Rachel Weisz. Desi producatorii au incercat sa tina secret aceste informatii, se pare ca si Russell Crowe si Sofia Boutella vor aparea in pelicula care se va lansa in iunie 2017, fara niciun membru din distributia initiala pe marile ecrane.

related posts

Modifică setările cookies