Brigitte, dezvaluire neasteptata. L-a inselat pe Ilie Nastase."Era un impatimit al vietii de noapte."Ce i-a spus fiul ei


Brigitte a depus actele pentru divort chiar de ziua ei, pe 7 februarie, insa de-abia acum a dezvaluit care este cu adevarat motivul pentru care se desparte de Ilie Nastase. 

Tag-uri: #Brigitte Sfat

Brigitte a facut marturisirea surprinzatoare pe Facebook, unde i-a dat tag si lui IliE Nastase, pentru a se asigura ca vede ceea ce urmeaza sa spuna. Cuprinsa de remuscari, ea a mers la biserica sa se roage si acolo a decis sa spuna lucrurilor pe nume. 
Potrivit declaratiilor ei, bruneta ar fi trait in ultimele 8 luni  o poveste de dragoste cu nabadai, cu un tanar din Timisoara: 

"Este o zi in care am hotarat sa ma intorc cu sufletul inspre credinta, si pentru ca sa devin din nou un Copil al lui Dumnezeu, simt sa marturisesc greseala mea din ultimul an al vietii mele....un an al razbunarii si al ratacirii mele...

In urma cu un an, in deznadejdea mea si influentata de ura singuratatii, am iesit pentru prima data de multi ani, intr -un club din Timisoara. Acolo am cunoscut un baiat, care in nebunia si ratacirea mea de atunci, am crezut ca mi va acoperii rana inca proapata a tradarii si singuratatii.

Pentru ca acesta era un impatimit al vietii de noapte, am incercat ,din nou in nebunia mea, sa ma transform in femeia amatoare de club perfecta. Atunci am inceput sa gust la inceput, apoi sa consum in adevaratul sens al cuvantului bautura- respectiv sampanie.

Cu cat ma afundam mai mult sufleteste in acesta relatie, cu atat ma departam mai mult de credinta mea, de faptul ca eu de fapt sunt un copil al lui Dumnezeu si in loc sa fiu o lumina pentru cei din jur, am devenit o faptura plina de intuneric...

Nu a trecut mult si acel baiat s a dovedit a mi produce rani mult mai mari decat cele produse de sotul meu....

Cu multe regrete in suflet, si chiar mustrata pana in adanc de fapta facuta, am incercat sa repar casnicia atat de mult dorita de mine cu ani in urma. Insa, asa cum niciodata, o canuta sparta si lipita nu va mai arata la fel ca inainte, nici relatia mea cu Ilie dupa aceast impacare nu a mai fost altceva decat un sir indelungat si dureros de reprosuri si invinovatiri reciproce. Atat de mult ne-am lovit unul pe altul in ultimele opt luni...
Atat de mult ne-am schingiuit reciproc sufletele, plini de ura si razbunare, incat am culminat in a-mi dori din suflet sa inchid acest capitol, sa fiu iertata, daca se poate, si sa pot sa imi aduc aminte de Ilie, ca fiind barbatul care m-a ajutat si ridicat atatia ani mai mult decat as fi putut visa vreodata ca poate sa -mi ofere cineva in viata asta.

Astazi, la biserica, mi am dat seama ca gresala pacatului imi apartine exclusiv mie, desi lumea l a condamnat pe el!(...),  a scris Brigitte pe Facebook. 

Primul care a reactionat a fost chiar fiul ei, Robert Sfat:" Zi-le astea la Biserica, nu pe Facebook", i-a scris mamei sale tanarul in varsta de 17 ani. "Daca un om vrea sa gaseasca fericirea prin credinta ar trebui sa se ajute de aceasta in inauntrul sau, nu postand statusuri publice. Discretia este o calitate promovata de religie, iar cand crezi in ceva o faci pentru tine, nu pentru 'fanii' de pe retelele sociale." a completat baiatul. 

Fiul lui Brigitte, Robert, este rezultat din mariajul cu omul de afaceri Octavian Sfat, care s-a stins in 2002.


Rona Hartner i-a luat apararea brunetei"De ce nu pe Facebook? 

"Amin, bravo, asa sa faci! Creștinul nu se lasa dus de curent, ci lupta impotriva lui. Tu lupta cu curentul lumii dar pastreaza-ti familia, asta este adevarata ta bogatie, bravo! " a scris Rona. 

 

FULLSCREEN
Brigitte Sfat, dezvaluire neasteptata. L-a inselat pe Ilie Nastase. "Era un impatimit al vietii de noapte."
  • /


related posts