Brigitte Năstase a răbufnit pe rețelele de socilizare: “Până unde și cât să mai suport?”. Cum arată amanta lui Ilie


Brigitte Năstase a făcut o amplă postare pe rețelele de socializare în care și-a vărsat amarul. Bruneta, care se află în plin proces de divorț, trăiește niște zile de coșmar după ce amanta lui Ilie a dat-o pe mâna poliției.


Scandalurile dintre Ilie Năstase și Brigitte sunt la ordinea zilei, dar de când acesta și-a făcut o amantă de doar 24 de ani, lucrurile s-au înrăutățit. Brigitte se pare că a amenintat-o pe tânăra cu moartea, iar aceasta nu a stat pe gânduri și a dat-o pe mâna poliției.

Toate aceste întâmplări recente au făcut-o pe Brigitte să nu mai aștepte să fie invitată în vreo emisiune televizată pentru a-și spune of-ul. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un mesaj amplu în care spune prin ce trece, dezvăluie faptul că mama ei s-a îmbolnăvit și mai rău din cauza acestor probleme și, nu în ultimul rând, dezvăluie identitatea amantei.


 

#kanald #teoshow #brigittenastase #simionstefan

A post shared by Brigitte™️ (@brigitte_nastase) on


 

No make up, no photoshop????, just MORNING BBY????

A post shared by Brigitte™️ (@brigitte_nastase) on


“M-am hotărât să va mărturisesc experientă dezastruoasă cu care mă confrunt de câteva zile, pentru că știu că în aceeași situație se află multe soții inselate. Nu a fost de ajuns faptul că trauma sufletească la care am fost supusă  m-a făcut să mă exteriorizez nedemn de mine, copiii mei au citit și văzut la televizor o mama disperată, deși am încercat să le păstrez întotdeauna o imagine a mea de femeie demnă, dar astăzi văd că acesta fătucă, cu o vârstă de trei ori mai mică decat a soțului meu, folosește strategii interlope de a se propulsa în media, și de a-mi știrbi prin acuze false imaginea. Am acasă o mama bolnavă de inimă, care văzând știrile cu supozițiile vehiculate și-a înrăit starea de sănătate, până unde și cât să mai suport?????? Chiar trăim într o lume atât de viciată, unde cele ce preacurvesc pot în halul ăsta să încerce să facă pe victimele??? E chiar perioada în care fariseii l au răstignit pe REGELE nostru Isus nevinovat. Astăzi, simt o mică parte din crucea lui! Dumnezeu să te binecuvânteze, Denisa Dumitraș!”. 

#letsgo #to #the #beach ! #mamaia

A post shared by Denisa Dumitras (@denisa_dumitras) on


Scandalul a continuat și pe Instagram, acolo unde Brigitte a dat lămuriri suplimentare celor peste 53.000 de persoane care îi urmăresc activitatea: “eu sunt supărată că acea față minte și face plângeri când eu nu am nici măcar numărul ei. Eu vreau să-mi redea libertatea. Atât...”.Înainte să înceapă relația cu Ilie, jurnalista Denisa Dumitraș s-a iubit cu un milionar de 55 de ani: Nick Rădoi. Acesta locuiește în Los Angeles și are o avere estimate de 30 de milioane de dolari. Se zvonește că milionarul a avut relații cu Anda Adam și Anamaria Ferent.

related posts

Modifică setările cookies