"Britney Spears a murit!" Stirea care a facut inconjurul internetului, desfiintata. Ce a spus managerul ei


Contul de Twitter al casei de productie Sony a fost atacat de un hacker. Vinovatul a postat cateva informatii false inainte ca cineva sa poata reactiona.


In urma cu putin timp, hackerul care a spart contul de Twitter al casei de discuri Sony a scris pe reteaua de socializare ca Britney Spears a murit, dand nastere unei adevarate farse virtuale.

Pentru a-i calma pe fanii care postau deja ingrijorati, managerul artistei a oferit presei o declaratie oficiala: "Britney traieste si e bine. Cei de la Sony Music au publicat un tweet eronat prin care anuntau decesul ei".

Liderii companiei au ales sa nu faca vreun comentariu pe baza acestui subiect. In dimineata zilei de 25 decembrie, pe contul oficial a aparut mesajul: "RIP @britneyspears#RIPbritney 1981-2016". Mai apoi, a aparut si mesajul "Britney a murit accidental. Vom reveni cu informatii".

In scurt timp, cei 613.000 de follow-eri au inceput sa reposteze anuntul, fara sa stie ca aceste informatii sunt false si ca au cazut victime unei hacker.

related posts

Modifică setările cookies