Britney Spears, complet transformata la bratul unui barbat. Cum arata presupusul iubit musculos al divei


Britney Spears le ofera fanilor sai supriza dupa surpriza. A revenit in atentia tuturor, si-a redobandit fizicul sexy, petrece ore intregi in sala de sport si se pare ca are si un nou iubit plin de muschi, pentru care o multime de femei o vor invidia.


Fotografiata deja de mai multe ori in compania modelului Sam Asghari, Britney a fost cuplata cu barbatul in multe pagini de presa. Iar zvonurile nu par departe de adevar. Ultimele imagini o arata pe Britney imbracata sexy, in fusta mulata, scurta si cizme lungi, cu toc inalt, alaturi de Sam.

Desi cei doi nu au facut gesturi tandre unul fata de celalalt, barbatul a incercat sa o protejeze pe cantareata de frig, stand in fata ei.

Nu cu mult timp in urma, Sam a postat pe pagina sa de Instagram o imagine in care aparea foarte apropiat de Britney, dar pe care a sters-o in momentul in cre presa a inceput sa speculeze o relatie intre cei doi.

Ambii par sa aiba o pasiune pentru sport, atat barbatul cat si Britney Spears postand numeroase imagini in care apar in sala de sport, in tinute care de care mai sumare.

Daca abdomenul lui aduna mii de aprecieri la fiecare fotografie pe care si-o face fara tricou, Britney suceste mintile fanilor cu imagini in care poarta cei mai scurti pantaloni si face cele mai sexy miscari de sport. 

 

Very thrilled to work with such a badass company like @1stphorm ????

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on


 

Good morning! May you all have a blessed day ????

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Vezi mai multe imagini cu cei doi pe Daily Mail si in galeria foto de mai jos:
FULLSCREEN
Britney Spears, complet transformata la bratul unui barbat. Cum arata presupusul iubit musculos al divei
  • /

related posts